Produktet Tona

 Faqja kryesore / Produktet Tona

MBM Shpk ofron nje game te gjere produktesh kimike me cilesi te garantuar per prodhimet tuaja.


Gjithcka qe bagetia juaj ka nevoje MBM Shpk e disponon per ju.


Tek ne do te gjeni te gjithe llojet e farerave dhe te fidaneve per bimet e arave,te perimeve, te pemeve frutore,te agrumeve, te ullinjeve e tjere.


Pompa sperkatese, Plasmas per serat tuaja, torfe si dhe aksesore te ndryshem me cilesi te garantuar.


Superfosfat

Permban 16-20 % fosfor.Perdoret si pleherim baze : ne bimet e arave dhe perime ne sasine 400-600kg/ha, ne jonxha ne sasine 600-800kg/ha dhe ne pemet frutore dhe vreshta ne sasine 1-1.5kg/rrenje.

DAP

Permban 18% azot dhe 46% fosfor.Perdoret si pleherim baze: ne bimet e arave dhe perime ne sasine 200-300kg/ha,ne jonxha ne sasine 300-350kg/ha dhe ne pemet frutore e vreshta ne sasine 0.5-0.7kg/rrenje

Olifert

Olifert 19-6-15+2MgO+0.5B –Permban 19% azor, 6% fosfor, 15% potas si dhe magnez dhe bor.Perdoret si pleherim baze gjate periudhes dimrit dhe pranveres ne bimen e ullirit dhe agrume ne sasine 0.2-0.5kg per bimet 1-3 vjecare dhe ne sasine 2-5kg per bimet e medha.

NPK 15-15-15

NPK 15-15-15 –permban 15% azot, 15% fosfor dhe 15% potas.Perdoret si pleherim baze:ne bimet e arave dhe perime ne sasine 200-300kg/ha dhe ne pemet frutore e vreshta ne sasine 0.3-0.5kg/ha.

UREA

UREA- permban 46 %Azot.Perdoret si pleherim plotesues: ne bimet e arave dhe perime ne sasine 300-500 kg/ha dhe ne vreshta e pemet frutore ne sasine 0.2-0.5 kg/rrenje.

Amonium Nitrate

Amonium Nitrate- permban 33-34% azot. Perdoret si pleherim plotesues: ne bimet e arave dhe perime ne sasine 400-600 kg/ha dhe ne vreshta e pemet frutore ne sasine 0.4-0.6 kg/rrenje.