• mbm company
  Super Cilesor!
  Plehra kimike, ushqime per Blektorine dhe
  Bujqesine.
 • mbm company
  Super Cilesor!
  Plehra kimike, ushqime per Blektorine dhe
  Bujqesine.

Tek ne do te gjeni Zgjidhjen per produktet tuaja
Zgjidhni nga nje game e gjere produktesh nga MBM Shpk. Ne ju garantojme cilesi.

Plehra Kimike

MBM Shpk ofron nje game te gjere produktesh kimike me cilesi te garantuar per prodhimet tuaja.


Lexo...

Ushqime per blektorine

Gjithcka qe bagetia juaj ka nevoje MBM Shpk e disponon per ju...


Lexo...

Fara & Fidane

Tek ne do te gjeni te gjitha llojet e farerave dhe te fidaneve per bimet e arave,te perimeve...


Lexo...

Aksesore te ndryshem

Pompa sperkatese, Plasmas per serat tuaja, torfe si dhe aksesore te ndryshem me cilesi te garantuar.


Lexo...

Certifikimet tona

 • certi mbm

Mos hezitoni te na kontaktoni. Jemi gjithmone prane jush! Stafi eshte i gatshem tju asistoj ne cdo moment.